Για 40 χρόνια η Kendrion Markdorf GmbH (ex LINNIG) προσφέρει καινοτόμες λύσεις στην τεχνολογία των επαγγελματικών οχημάτων.
Η εταιρεία έχει έδρα το Markdorf της νότιας Γερμανίας, και εκεί δημιουργεί τα πιο αξιόπιστα συστήματα ηλεκτρομαγνητικής, πνευματικής και υδραυλικής σύμπλεξης σε ολόκληρο τον κόσμο. Τα συστήματα αυτά χρησιμοποιούνται από τους περισσότερους κατασκευαστές επαγγελματικών οχημάτων (MERCEDES BENZ, MAN, DAF κλπ) στους τομείς της ψύξης των κινητήρων (ηλεκτρομαγνητικά βεντιλατέρ, γωνιακά βεντιλατέρ), της μετάδοσης κίνησης (τροχαλίες ιμάντων, τροχαλίες στροφάλου κλπ) και των τροχαλιών ηλεκτρομαγνητικής σύμπλεξης των συμπιεστών του Α/C (κλάτς). Είναι άμεσος προμηθευτής όλων των γνωστών κατασκευαστών συστημάτων κλιματισμού παγκοσμίως (KONVEKTA, SPHEROS, BOCK κλπ).
Διαθέτει εργοστάσια σε πολλά μέρη του κόσμου (Γερμανία, Ηνωμένες Πολιτείες, Μεξικό κλπ) για να καλύπτει τις ανάγκες όλων των πελατών της ανά τον κόσμο.
Η εταιρεία Αφοί Μπατσή είναι εξουσιοδοτημένος αντιπρόσωπος «Ε. ΖΟΥΜΠΕΡΗΣ & ΣΙΑ ΟΕ» (BusExpertStore) για τον νομό Θεσσαλονίκης.
Έχοντας στην αποθήκη μας προς άμεση διάθεση, όλα τα δημοφιλή προϊόντα της KENDRION Markdorf GmbH στην Ελληνική αγορά, τα απαραίτητα ανταλλακτικά, τις τεχνικές γνώσεις και τα ειδικά εργαλεία, μπορούμε αναμφίβολα να δώσουμε σίγουρη και αποτελεσματική λύση σε οποιοδήποτε πρόβλημα, δυσλειτουργία ή συντήρηση ενός προϊόντος της εταιρείας.

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ Kendrion Markdorf GmbH

Γωνιακό Βεντιλατέρ LLW100.13Y

Γωνιακό βεντιλατέρ LLW202/3

Γωνιακό βεντιλατέρ LLW100.27Y

Βεντιλατέρ LA1.2.0129Y

Βεντιλατέρ LA1.2.0100Y

Σετ επισκευής γωνιακού βεντιλατέρ EB0139 (plus)

Σύστημα ψύξης LA1.2...Y

Hλεκτρονικό συμπλέκτη ανεμιστήρα με μετάδοση γωνία